I si Chaplin es connectés amb beethik?

Si Charles Chaplin es connectés amb beethik ens alertaria sobre alguns reptes que, encara que pensem superats, segueixen sense resoldre’s encara avui; reptes que hem d’escometre si de veritat volem posar a les persones en el centre de les organitzacions.

Chaplin FFWiI és que els canvis que està experimentant el món del treball fan necessària una revolució ètica per no tornar a antics ‘temps moderns’. 

Sobre aquesta necessitat vam reflexionar en un article publicat recentment per Future For Work Institute i que pots llegir aquí: Responsabilitat radical per a un món complex.

En aquesta revolució, la integració de la perspectiva ètica a la presa de decisions és una de les claus. Sobre això vam treballar el passat 2 d’octubre amb un grup d’organitzacions valentes i pioneres, sòcies de Future For Work Institute, al seminari “Ètica i responsabilitat radical per a entorns complexos“. 

En aquest vídeo compartim alguns dels motius pels quals creiem que avui és més important que mai que les empreses tinguin en compte les qüestions ètiques quan prenen les seves decisions i expliquem també el mètode beethik per a la presa de decisions.

Pots veure-ho també aquí:

http://www.futureforwork.com/etica-y-responsabilidad-radical-para-entornos-complejos/