connexions

José Luis FernándezJosé Luis Fernández

“L’empresa hauria de ser capaç de declarar els seus valors, i de somiar el que vol ser. Definir-se a si mateixa (visió) com un projecte que valgui la pena emprendre i al qual sumar-se”.

Llegir entrevista

 

Raquel Díaz TMBRaquel Díaz

“Hem de viure i conviure conscients que formem part d’un tot que és de tots i que de nosaltres depèn la seva sostenibilitat”.

Llegir entrevista

 

Assumpta FortunyAssumpta Fortuny

“L’ètica de la responsabilitat radical ens empeny a adoptar una actitud compromesa amb la dignitat de l’ésser humà, al cent per cent, de manera conscient i explícita”.

Llegir entrevista

 

Rodrigo de Salas

“La credibilitat es basa en el fet que tinguis una trajectòria de comportaments que siguin exemplaritzants. I això només ho pots fer si l’ètica neix de la veritat de tu mateix”.

Llegir entrevista

 

José Manuel Velasco

“L’ètica és un territori incòmode perquè exigeix compromís, coratge i tenacitat”.

Llegir entrevista

 

Generacions futures

«Hem de fer una profunda transformació en les nostres maneres de fer per construir des de les nostres essències més humanes el planeta que volem (i hem de) deixar als nostres fills i filles».

Llegir connexió

 

Clara PeyaClara Peya

“L’ètica de la responsabilitat radical és ser responsable de qui ets i com has arribat fins allà i fer ús dels teus privilegis amb un compromís”.

Llegir entrevista

 

Drac sant jordi

Drac de Sant Jordi

“Ser ètic és tenir en compte a totes les parts implicades… però em sembla que aquesta història no acabarà bé per a mi…”.

Què fem amb la princesa?

 

Anna FornésAnna Fornés

“Confiar en les persones canvia la perspectiva i és un element indispensable per assolir la transformació organitzativa tan necessària avui en dia”.

Llegir entrevista

 

Sira AbenozaSira Abenoza

“El diàleg és una experiència radical que implica estar disposat a viatjar a través de la raó de l’altre. És obrir-nos als altres per aprendre junts”.

Llegir entrevista