connexions

Isabel RoserIsabel Roser

“La Responsabilitat Social és saber fer-se les bones preguntes per ser integralment un líder proactiu de la transformació cap a un model de desenvolupament sostenible”.

Llegir entrevista

 

Josep OlléJosep Ollé

“El soroll que fa l’acceleració social que vivim fa que la gent no reflexioni prou, (…) falta pausa. I el diàleg vol pausa”.

Llegir entrevista

 

Lourdes ParramonLourdes Parramon

“La norma legal és necessària però insuficient per guiar la conducta de l’esser humà, especialment en comunitat, cap al respecte i cura dels altres”.

Llegir entrevista

 

Ana de AndresAna de Andrés

“Les coses importants només passen en conversa (… ) la discrepància i la col·laboració juntes són les que fan moure el món”.

Llegir entrevista

 

Jordi SerranoJordi Serrano

“Posar les persones al centre té a veure en cuidar la seva empleabilitat. Aquesta és una de les principals responsabilitats de les empreses”.

Llegir entrevista

 

José Luis FernándezJosé Luis Fernández

“L’empresa hauria de ser capaç de declarar els seus valors, i de somiar el que vol ser. Definir-se a si mateixa (visió) com un projecte que valgui la pena emprendre i al qual sumar-se”.

Llegir entrevista

 

Raquel Díaz TMBRaquel Díaz

“Hem de viure i conviure conscients que formem part d’un tot que és de tots i que de nosaltres depèn la seva sostenibilitat”.

Llegir entrevista

 

Assumpta FortunyAssumpta Fortuny

“L’ètica de la responsabilitat radical ens empeny a adoptar una actitud compromesa amb la dignitat de l’ésser humà, al cent per cent, de manera conscient i explícita”.

Llegir entrevista

 

Rodrigo de Salas

“La credibilitat es basa en el fet que tinguis una trajectòria de comportaments que siguin exemplaritzants. I això només ho pots fer si l’ètica neix de la veritat de tu mateix”.

Llegir entrevista

 

José Manuel Velasco

“L’ètica és un territori incòmode perquè exigeix compromís, coratge i tenacitat”.

Llegir entrevista