connexions

Almudena DíezAlmudena Díez (Diario Responsable)

“Valorar i diferenciar contingut de qualitat de contingut anecdòtic forma part de la nostra responsabilitat com a mitjà especialitzat”.

Llegir entrevista

 

Marcos GonzálezMarcos González (Corresponsables)

“L’ideal seria que deixéssim d’existir ja que això voldria dir que la cultura de l’RSE, de la Sostenibilitat i de l’Agenda 2030 ja estaria 100% integrada al món”.

Llegir entrevista

 

Ramón Jáuregui

“Vivim temps de “Responsabilitat”. La pandèmia és una crida constant a la Responsabilitat Radical i aquest sentit d’exigència col·lectiva s’accentuarà amb les lliçons que estem aprenent aquests mesos”. Llegir entrevista

 

Carles CampuzanoCarles Campuzano

“La responsabilitat que tenim uns envers els altres és constitutiva del contracte social que es deriva del fet de viure en societat”.

Llegir entrevista

 

Cristina MongeCristina Monge

“Els bons líders són aquells que són capaços de transmetre una confiança honesta (…), uns lideratges, que són valents perquè són honestos i humils”.

Llegir entrevista

 

Josep M BoschJosep Maria Bosch

“L’òptica de la població ha millorat i comencem a situar la privacitat de les nostres dades en un lloc preeminent de l’escala de valors”.

Llegir entrevista

 

Felisa Palacio

Felisa Palacio

“L’ètica i la responsabilitat real recauen en la gestió empresarial liderada pels seus propietaris, líders o directius, aquest efecte dòmino es multiplicarà en positiu si les coses es fan bé”.

Llegir entrevista

Foto_Genís RocaGenís Roca

“Ara ja no serà suficient tenir cura del planeta: arriba un nou valor, tenir cura de les persones. La suma de les dues equacions és clara: volem empreses ètiques”.

Llegir entrevista

 

Xavier López GarcíaXavier López

“La dimensió social i empresarial són dues cares de la mateixa moneda i no les podem tractar separadament, aquesta és una aportació de l’economia social”.

Llegir entrevista

 

Esperança EsteveEsperança Esteve

“La democràcia radical amb valors ètics radicals s’ha de liderar des de la base i fer-la tant forta que minvi l’afany individualista, de negocis sense ànima que atenen només al guany econòmic”.

Llegir entrevista