connexions

Socorro SalgueroSocorro Salguero

“Ètica en la presa de decisions suposa generar cultura d’empresa, treballar pel bé comú, des de la humanitat i l’equitat”.

Llegir entrevista

 

David CosDavid Cos

“Si trobo l’altre en mi mateix de manera sincera, obviaré les diferències, establirem complicitats i explorarem les possibilitats del món des de la igualtat i el respecte”.

Llegir entrevista

 

Galo BilbaoGalo Bilbao

“El reconeixement de l’«altre» com un igual a «mi», en drets i dignitat, és peça fonamental de la reconstrucció de la convivència entre «nosaltres»”.

Llegir entrevista

 

Pablo SánchezPablo Sánchez

“Les empreses que actuen com a agents de canvi i impacte positiu (…) articulen la seva pròpia essència al voltant del seu propòsit”.

Llegir entrevista

 

Sílvia Pérez CruzSílvia Pérez Cruz

“La música té poder (…) per crear un moment de col·lectivitat enmig de tanta soledat, per connectar-te amb tu mateix”.

Llegir entrevista

 

Isabel RoserIsabel Roser

“La Responsabilitat Social és saber fer-se les bones preguntes per ser integralment un líder proactiu de la transformació cap a un model de desenvolupament sostenible”.

Llegir entrevista

 

Josep OlléJosep Ollé

“El soroll que fa l’acceleració social que vivim fa que la gent no reflexioni prou, (…) falta pausa. I el diàleg vol pausa”.

Llegir entrevista

 

Lourdes ParramonLourdes Parramon

“La norma legal és necessària però insuficient per guiar la conducta de l’esser humà, especialment en comunitat, cap al respecte i cura dels altres”.

Llegir entrevista

 

Ana de AndresAna de Andrés

“Les coses importants només passen en conversa (… ) la discrepància i la col·laboració juntes són les que fan moure el món”.

Llegir entrevista

 

Jordi SerranoJordi Serrano

“Posar les persones al centre té a veure en cuidar la seva empleabilitat. Aquesta és una de les principals responsabilitats de les empreses”.

Llegir entrevista