connexions

Boris Mir. Foto Sandra LázaroBoris Mir

“El diàleg, la cooperació i l’orientació a el bé comú tenen un paper determinant en la formació d’una ciutadania crítica i responsable”.

Llegir entrevista

 

Resistencia

Resistència

“Un acte de resistència evoca necessàriament, des de l’ètica, el pas a una acció, a una proposta de transformació basada en la consciència personal i col·lectiva”.

Llegir connexió

 

Eva RimbauEva Rimbau

En entorns de teletreball “la manera de dirigir equips no pot basar-se en la supervisió “en persona” tradicional, sinó que cal un estil de direcció basat en la confiança, l’autonomia i el suport”. Llegir entrevista

 

Helena AncosHelena Ancos (Ágora)

“El nostre paper ha de ser transmetre als al lector la complexitat del món actual, no raonaments plans i simples, i sobre tot, fer arribar a les organitzacions de tot tipus que la seva missió passa precisament per aquestes aliances per a un futur i una societat millor”. Llegir entrevista

 

Pablo BlázquezPablo Blázquez (Ethic)

“Entre les nostres obsessions sempre ha estat que el debat al voltant dels reptes socials i mediambientals transcendeixi el territori del públic expert per arribar a un públic més ampli”. Llegir entrevista

 

Almudena DíezAlmudena Díez (Diario Responsable)

“Valorar i diferenciar contingut de qualitat de contingut anecdòtic forma part de la nostra responsabilitat com a mitjà especialitzat”.

Llegir entrevista

 

Marcos GonzálezMarcos González (Corresponsables)

“L’ideal seria que deixéssim d’existir ja que això voldria dir que la cultura de l’RSE, de la Sostenibilitat i de l’Agenda 2030 ja estaria 100% integrada al món”.

Llegir entrevista

 

Ramón Jáuregui

“Vivim temps de “Responsabilitat”. La pandèmia és una crida constant a la Responsabilitat Radical i aquest sentit d’exigència col·lectiva s’accentuarà amb les lliçons que estem aprenent aquests mesos”. Llegir entrevista

 

Carles CampuzanoCarles Campuzano

“La responsabilitat que tenim uns envers els altres és constitutiva del contracte social que es deriva del fet de viure en societat”.

Llegir entrevista

 

Cristina MongeCristina Monge

“Els bons líders són aquells que són capaços de transmetre una confiança honesta (…), uns lideratges, que són valents perquè són honestos i humils”.

Llegir entrevista