connexions

Ramón Jáuregui

“Vivim temps de “Responsabilitat”. La pandèmia és una crida constant a la Responsabilitat Radical i aquest sentit d’exigència col·lectiva s’accentuarà amb les lliçons que estem aprenent aquests mesos”. Llegir entrevista

 

Carles CampuzanoCarles Campuzano

“La responsabilitat que tenim uns envers els altres és constitutiva del contracte social que es deriva del fet de viure en societat”.

Llegir entrevista

 

Cristina MongeCristina Monge

“Els bons líders són aquells que són capaços de transmetre una confiança honesta (…), uns lideratges, que són valents perquè són honestos i humils”.

Llegir entrevista

 

Josep M BoschJosep Maria Bosch

“L’òptica de la població ha millorat i comencem a situar la privacitat de les nostres dades en un lloc preeminent de l’escala de valors”.

Llegir entrevista

 

Felisa Palacio

Felisa Palacio

“L’ètica i la responsabilitat real recauen en la gestió empresarial liderada pels seus propietaris, líders o directius, aquest efecte dòmino es multiplicarà en positiu si les coses es fan bé”.

Llegir entrevista

Foto_Genís RocaGenís Roca

“Ara ja no serà suficient tenir cura del planeta: arriba un nou valor, tenir cura de les persones. La suma de les dues equacions és clara: volem empreses ètiques”.

Llegir entrevista

 

Xavier López GarcíaXavier López

“La dimensió social i empresarial són dues cares de la mateixa moneda i no les podem tractar separadament, aquesta és una aportació de l’economia social”.

Llegir entrevista

 

Esperança EsteveEsperança Esteve

“La democràcia radical amb valors ètics radicals s’ha de liderar des de la base i fer-la tant forta que minvi l’afany individualista, de negocis sense ànima que atenen només al guany econòmic”.

Llegir entrevista

 

Roger MirallesRoger Miralles

“La radicalitat arquitectónica passa per ser responsable amb els principis de l’arquitecte en relació amb la societat”.

Llegir entrevista

 

SLADE SamanthaSamantha Slade

“Si vols canviar el sistema, comença per canviar-te a tu mateix en la pràctica diària, en la teva organització”.

Llegir entrevista

 

Jaume Sellarès

“Sense confiança no es pot construir res, la confiança genera solidaritat, empatia i capacitat de sacrifici”.

Llegir entrevista

 

Oriol Amat

“A l’igual que els elements econòmics han de tindre’s en compte a l’avaluar una decisió, cal incorporar la dimensió ètica per assegurar que el que es fa contribueix a fer el bé”.

Llegir entrevista

 

XiulaXiula

“La música pot ser producte o pot tenir ànima (…). És un idioma que vibra en espais de l’ésser on no hi arriben les paraules”.

Llegir entrevista