connexions

Manel del CastilloManel del Castillo

“El compromís és l’eina de gestió més potent que existeix i les cinc claus per aconseguir-lo són: projecte, coherència, reconeixement, lideratge i autonomia”.

Llegir entrevista

 

Marcos Eguiguren

“Incorporar l’ètica a la presa de decisions és tenir el coratge de fer el correcte per sobre del que pot suposar a curt termini un benefici econòmic”.

Llegir entrevista

 

Daniel FauraDaniel Faura

“L’ètica és exigible i ha d’actuar en totes direccions, nivells i àmbits, sense restricció ni jerarquia, sense límits i en tot tipus de relacions”.

Llegir entrevista

 

Joseba AranoJoseba Arano

“L’actuació ètica genera confiança entre les persones i redunda en una major capacitat organitzativa d’aconseguir aquells objectius que ens porten al propòsit de l’empresa”.

Llegir entrevista

 

Marta EsteveMarta Esteve

“Tota acció cultural s’ha de concebre com una acció de coresponsabilitat. La creació cultural és completa quan convida a participar l’usuari final. No hi ha transformació social sense compromís ètic”. Llegir entrevista

 

Marcel CanoMarcel Cano

“Si ens la prenem seriosament, l’ètica pot ser un factor de transformació social, cultural i personal”.

Llegir entrevista

 

Miquel FortunyMiquel Fortuny

“La cultura ètica contribueix al compliment normatiu. Guanyar o estalviar diners a costa d’incomplir la llei no pot considerar-se ètic”.

Llegir entrevista 

 

Albert CañigueralAlbert Cañigueral

“La societat de les pròximes dècades dependrà de les tecnologies digitals i cal avaluar el seu ús de manera crítica i constructiva posant límits on sigui necessari”.

Llegir entrevista

 

Amaia Remírez i Raúl de la Fuente

“El cinema crea i reforça valors i hi ha aquí una gran responsabilitat ètica que pertoca als autors i productors. Totes les arts narratives que es creuen en les nostres vides ens van conformant, des dels contes que ens llegeixen a la infància fins a les sèries que devorem d’adults”.

Llegir entrevista

 

Jesús VilarJesús Vilar

“Incorporar l’ètica en la presa de decisions significa mirar la situació des del màxim de mirades, tenir en compte la perspectiva de la persona afectada i mantenir una actitud de diàleg i de voluntat de construcció”.

Llegir entrevista