connexions

Generacions futures

«Hem de fer una profunda transformació en les nostres maneres de fer per construir des de les nostres essències més humanes el planeta que volem (i hem de) deixar als nostres fills i filles».

Llegir connexió

 

Clara PeyaClara Peya

“L’ètica de la responsabilitat radical és ser responsable de qui ets i com has arribat fins allà i fer ús dels teus privilegis amb un compromís”.

Llegir entrevista

 

Drac sant jordi

Drac de Sant Jordi

“Ser ètic és tenir en compte a totes les parts implicades… però em sembla que aquesta història no acabarà bé per a mi…”.

Què fem amb la princesa?

 

Anna FornésAnna Fornés

“Confiar en les persones canvia la perspectiva i és un element indispensable per assolir la transformació organitzativa tan necessària avui en dia”.

Llegir entrevista

 

Sira AbenozaSira Abenoza

“El diàleg és una experiència radical que implica estar disposat a viatjar a través de la raó de l’altre. És obrir-nos als altres per aprendre junts”.

Llegir entrevista

 

Manel del CastilloManel del Castillo

“El compromís és l’eina de gestió més potent que existeix i les cinc claus per aconseguir-lo són: projecte, coherència, reconeixement, lideratge i autonomia”.

Llegir entrevista

 

Marcos Eguiguren

“Incorporar l’ètica a la presa de decisions és tenir el coratge de fer el correcte per sobre del que pot suposar a curt termini un benefici econòmic”.

Llegir entrevista

 

Daniel FauraDaniel Faura

“L’ètica és exigible i ha d’actuar en totes direccions, nivells i àmbits, sense restricció ni jerarquia, sense límits i en tot tipus de relacions”.

Llegir entrevista

 

Joseba AranoJoseba Arano

“L’actuació ètica genera confiança entre les persones i redunda en una major capacitat organitzativa d’aconseguir aquells objectius que ens porten al propòsit de l’empresa”.

Llegir entrevista

 

Marta EsteveMarta Esteve

“Tota acció cultural s’ha de concebre com una acció de coresponsabilitat. La creació cultural és completa quan convida a participar l’usuari final. No hi ha transformació social sense compromís ètic”. Llegir entrevista