model de lideratge beethik

Desenvolupant el talent ètic

La pràctica d’uns lideratges ètics i [radicalment] responsables ens exigeix canviar competències obsoletes – basades en la jerarquia, el benefici propi i una concepció utilitarista de [l’altre] -, per altres, orientades a la generació de confiança i a la coherència entre [el que diem] i [el que fem].

 

El model beethik de competències per a lideratges [radicalment] responsables, situa les competències de lideratge en les arrels de [el que som] i identifica cinc competències ètiques essencials capaces de revolucionar i transformar les nostres organitzacions actuals en espais més autènticament humans i sostenibles – diàleg, integritat, coherència, transformació i alteritat.

Competències beethik lideratges

 

 

 

 

 

 

 

 

La nostra responsabilitat és entrenar el talent ètic i capacitar als nostres equips en el desenvolupament i aplicació de les competències de lideratges [radicalment] responsables. Només així, connectant amb les nostres pròpies arrels aconseguirem la transformació que necessitem per assolir unes organitzacions més autèntiques, humanes i sostenibles.

 

Si vols saber més et pots descarregar el díptic de presentació del model de lideratge beethik 

(omple el formulari per poder-lo descarregar)