priorització estratègica [radicalment] responsable

La urgència de fer que les coses passin

Estem vivint un moment de transformació profunda provocada pel trencament de les nostres vides per la Covid-19 i sembla que res no serà igual.

I per això, des de beethik hem dissenyat un procés per introduir la perspectiva ètica en la redefinició i adaptació de l’estratègia a la nova realitat que ja tenim aquí.

Un procés àgil i eficient que ens permetrà anticipar-nos als grans reptes – interns i externs – que haurem de resoldre.

És moment de repensar-nos i reinventar-nos. I per això hem de portar a terme processos de reflexió compartida a les nostres organitzacions, involucrant a les persones que en formen part, per trobar entre totes les millors respostes a aquests reptes. Ens pot semblar impossible trobar espais i moments per portar a terme aquesta reflexió dins les dificultats actuals, però ho hem de fer, ens hi juguem la supervivència:

  1. Quins són els principals reptes als que hem de donar resposta ara?
  2. Com assegurem que no ens deixem res essencial?
  3. Quins nous conflictes ètics se’ns generen i com els resolem?
  4. Com podem concretar ràpidament una estratègia i un pla d’acció per donar resposta a la nova realitat?

Aquestes són algunes de les preguntes a les que haurem de donar resposta. Esperem que el procés i la reflexió que us proposem us resulti d’utilitat.

 

Si vols saber més et pots descarregar el díptic de presentació del procés de priorització estratègica [radicalment] responsable

(omple el formulari per poder-lo descarregar):