test ràpid beethik

Saber on som per seguir millorant

L’ètica ens ajuda a enfortir els fonaments per avançar amb pas ferm i segur cap a un futur més humà i sostenible. Al segle XXI, gestionar la nostra cultura ètica ens assegura el compromís, la confiança i l’excel·lència de l’organització.

Des d’aquesta perspectiva, és important analitzar de forma periòdica on som, tenir feedback sobre com ho estem fent i plantejar-nos accions per seguir millorant.

Per això, posem a la teva disposició una eina d’auto-diagnòstic que et permet conèixer de manera ràpida i eficaç el grau de desenvolupament de la teva gestió ètica, tant des d’una visió holística i global de la teva organització, com puntualment en cadascuna de les dimensions de gestió.

Aquesta eina s’emmarca en el model que beethik ofereix com a esquema de referència a les organitzacions per integrar l’ètica de manera global en la gestió conscient de les seves responsabilitats, definint una infraestructura ètica que articula les eines, espais i recursos necessaris per a una gestió [radicalment ] responsable.

 

Si vols saber més et pots descarregar el díptic de presentació del test ràpid beethik , on també trobaràs com accedir-hi:

(omple el formulari per poder-lo descarregar)