Política de privacitat de dades personals i d’enviament de comunicacions

beethik és una iniciativa impulsada per José Antonio Lavado, Albert Huerta i Nekane Navarro, que vol aportar a les empreses i organitzacions un model que facilita la integració de l’ètica en la seva cultura i en la gestió conscient de totes les seves responsabilitats.

Les persones que impulsem beethik ens comprometem a fer un ús responsable de les dades que ens aporteu, sense produir correu brossa ni interferències no desitjades a la privacitat de les bústies corporatives o personals. Per això, els enviaments massius o automatitzats només es fan a destinataris que han verificat que efectivament volen rebre aquesta informació.

Tractem de manera respectuosa les dades personals de què disposem, no les comercialitzem i les mantenim protegides per a evitar usos no desitjats. Mai les cedirem a terceres parts.

Responsable del tractament

Bidea, desarrollo de empresas sostenibles, S.L.

Avda. Corts Catalanes, 9‐11

08173 – Sant Cugat del Vallès

Barcelona

CIF: B63292288

Finalitat de tractament de les dades personals

beethik vol compartir amb les persones amb les que manté relació reflexions, continguts d’interès i publicacions que aportin noves visions a la incorporació de la gestió ètica a les empreses i organitzacions. La finalitat de les comunicacions és, així, la de compartir reflexions, informacions i referències. Les dades no es faran servir per la realització de campanyes comercials de venda de productes i serveis.

D’aquesta manera, les dades s’incorporaran a una base de dades per a l’enviament de manera automatitzada de la informació que beethik vulgui aportar amb aquestes finalitats.

Conservació de les dades

La persona usuària destinatària de les comunicacions de beethik se’n pot donar de baixa totalment o bé en alguna de les diferents llistes (segons llengua, per exemple) en qualsevol moment i de manera automàtica. En cas de baixa absoluta, el registre de la persona queda a la base dades a efectes d’arxiu definitiu sense ser destinatària dels enviaments massius.

Comunicació de dades personals

beethik no ven les bases de dades ni en fa ús comercial. En cas que calgui cedir les dades a una tercera entitat en el marc d’alguna col·laboració o subcontractació, i molt especialment les empreses responsables del tractament informàtic, sempre quedaran protegides pel marc legal i únicament amb les finalitats referides anteriorment.

Drets en relació amb les dades personals

Podeu accedir a les vostres dades personals, així com sol·licitar la rectificació o la cancel·lació quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També podreu sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició del tractament de les vostres dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la vostra situació particular.
Podreu revocar el consentiment a l’enviament de comunicacions automatitzades i exercir els drets referits anteriorment, mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a info@beethik.com o bé a Bidea, desarrollo de empresas sostenibles, S.L. Avda. Corts Catalanes, 9‐11 08173 – Sant Cugat del Vallès, Barcelona.