beethik al Fòrum dels 7 Principis de la Creu Roja del Prat

El 23 d’octubre de 2019 Nekane Navarro, sòcia fundadora de beethik|responsabilitat radical, va participar al Fòrum 7 Principis de la Creu Roja del Prat del Llobregat amb la xerrada: “L’ètica com element imprescindible de gestió per a convertir-se en una empresa [radicalment] responsable que posa a la persona en el centre”.

beethik Creu RojaDurant la sessió, va compartir la visió sobre què són les organitzacions [radicalment] responsables com aquelles que:

  • vetllen per la coherència
  • gestionen la confiança
  • i cuiden les persones, des de la concepció de l’altre com un fi en sí mateix.

“Mirem a l’altre, coneguem-lo i reconeguem-lo, estimem-lo o almenys acceptem-lo com és i generem espais de respecte i creixement, des de la inclusió de la diversitat en el seu sentit més profund”.

Va exposar, així mateix, el model de gestió de cultura ètica que proposa beethik, així com exemples concrets d’eines que permeten integrar l’ètica en el dia a dia de les organitzacions:

 

 

 

Després de la intervenció inicial, es va produir un debat amb les persones assistents en el qual es van compartir reflexions sobre la importància i avantatges d’integrar l’ètica en la gestió de les organitzacions.

beethik Creu Roja PratPerquè, d’acord amb aquestes propostes, les organitzacions que vulguin avançar en el seu compromís amb les persones han de gestionar la seva cultura des d’una perspectiva ètica i [radicalment] responsable.

Només així podrem construir una societat més autèntica, humana i sostenible, que generi oportunitats per a totes les persones.

 

Autor de les fotografies: Ismael Vera