Preguntes i… respostes? Eines!

L’ètica és l’acció que va forjant el nostre millor caràcter col·lectiu. I l’acció s’impulsa amb eines concretes, amb recursos que ens ajuden a plantejar-nos preguntes i respostes per afrontar els reptes de la situació actual.

eines beethikÉs per això que en els propers mesos us anirem proposant reflexions, eines i referències per donar resposta a aquestes preguntes que ens planteja el moment actual.

Aquest és el motor, i la passió, que ens impulsa a beethik: proporcionar i compartir eines de senzilla aplicació, pràctiques i útils que ens ajudin a avançar cap a l’excel·lència en la gestió ètica.

I avui aplicar aquestes eines és més important que mai.

 

Per aquesta raó,  el 20 de novembre vam publicar a Diario Responsable l’article La urgència de la gestió ètica: 7 preguntes per al moment actual: un article amb el qual volem compartir la nostra preocupació perquè la situació que estem vivint ens allunyi de la reflexió (i l’acció!) necessària per no perdre el rumb, per no allunyar-nos del propòsit que ens empeny a contribuir a la construcció d’una societat millor. Pots llegir-lo aquí.

Perquè és cert que ningú té les respostes, però també ho és que només aquelles organitzacions que es proposin trobar-les ho aconseguiran.