Cinefòrum al metro!

El proper 22 de novembre a les 18h et convidem a participar en una sessió molt especial de cinefòrum al vestíbul de l’estació de metro Universitat a Barcelona.

Com a avançament del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones (25N) podràs gaudir de la projecció de dos curtmetratges excepcionals que ens mostren comportaments que moltes vegades ni tan sols reconeixem com a assetjament i que ens conviden a repensar i canviar la manera que tenim de relacionar-nos. 

Desprès farem un col·loqui, moderat per José Antonio Lavado, en el que ens acompanyaran tres dones que ens aportaran les seves mirades expertes i personals per provocar la reflexió i el diàleg amb les persones participants.

Et pots descarregar aquí el  full de sala

La iniciativa és oberta a tothom, però l’espai serà limitat, motiu pel qual cal inscriure-s’hi prèviament enviant un correu a FundacioTMB@tmb.cat.

El cinefòrum està organitzat per TMB i compta amb la col·laboració i l’experiència de beethik en el disseny, conceptualització i conducció d’aquest tipus d’activitat.