Bon any… nou? Fem-ho realitat!

És el moment d’escriure el guió del 2022. Fem-ho bé! I, per això, tenim la sort de comptar amb un univers de connexions_beethik que ens aporten llum davant els principals reptes que tenim per davant.

Acabem de tancar un any complicat en què, malgrat la crua realitat que ens envolta, hem intentat mirar endavant. I des de beethik us volem convidar a assumir, de manera col·lectiva i compartida, el repte de provocar els canvis que les nostres organitzacions i la societat necessiten el nou any que estem arrencant.

Vam començar el 2021 connectant-nos amb Toni Espinal, que ens feia reflexionar sobre com:

“La crisi originada per la pandèmia ens ha fet adonar-nos de la fragilitat i la vulnerabilitat a què estem exposats com a societat. Tots hem hagut d’acceptar i adoptar decisions i mesures impensables que ens han impactat a tots els nivells, sanitari, econòmic, social, personal. Ens hem hagut d’adaptar amb molta rapidesa a nous escenaris canviants i incerts, i prendre decisions complicades i amb conseqüències que de vegades han confrontat les nostres pròpies conviccions, els nostres valors, els drets col·lectius i els individuals. El coronavirus ens ha posat davant un mirall que ens diu qui som realment, què estem fent, quines conseqüències estan tenint les nostres accions, en quins valors creiem… un mirall que ens interpel·la més que mai”.
 

I l’hem acabat conversant amb Mar Gaya, que ens ha portat a la necessària reflexió sobre els canvis estructurals que hem d’emprendre per avançar, de veritat, cap a una societat on la igualtat d’oportunitats sigui una realitat.

Deixem-nos contagiar, remoure i transformar per aquesta llum que ens aporten les #connexions_beethik: un univers que, esperem, seguirà en expansió.