Connexions beethik: un aniversari [radicalment] diferent

Hem arribat al segon aniversari de connexions beethik. I mai hauríem pensat arribar a una data tant important per a nosaltres en una situació com la que estem vivint, en la que sembla que tot està en un procés de transformació profunda que ens portarà a una nova manera de viure i conviure.

Però el que no canviarà, o almenys no volem que canviï, és el poder de les connexions humanes, el valor de sumar, de construir camins cap a una societat més autèntica, més humana i més sostenible.

I per això no volíem deixar passar aquest aniversari sense donar les gràcies a totes les persones que ja formen part de connexions beethik.

Foto connexions

Persones [radicalment] connectades amb la seva essència, amb els seus valors més profunds, amb aquelles arrels que d’alguna manera compartim totes i tots els que treballem per fer d’aquest món un lloc més responsable i millor.

Persones de tots els sectors (públic, privat, social) i d’àmbits diversos (acadèmic, empresarial, cultural, econòmic…), perquè tothom, des de qualsevol lloc i responsabilitat, podem contribuir a que aquest propòsit sigui possible.

Gràcies a totes. I gràcies també a totes les persones que, d’alguna manera, ja sou part de l’univers de connexions beethik.

Us convidem a que torneu a gaudir de les connexions beethik i de les seves reflexions sobre la importància de la responsabilitat [radical], del diàleg i de les decisions compartides com a base d’una societat madura, generadora de confiança i compromesa amb el seu futur.

Esperem seguir compartint camí amb tots i totes vosaltres!