Connexions beethik: generacions futures

Aquesta és una connexió molt especial. És la nostra connexió beethik, com a adults, amb totes les persones que encara no ho són, però que ho seran en el futur.

Fa gairebé quatre anys, el 25 de setembre de 2015, a París algú escrivia:
Encara no ho saps, però cada un d’aquests objectius es refereix realment a tu. A tu i al món en què vas a créixer, però també al món que algun dia deixaràs als teus propis fills“. Era Anthony Lake, director executiu d’UNICEF.

Sí, es referia als Objectius de Desenvolupament Sostenible, 17 objectius que ens interpel·len a tots i que marquen l’agenda mundial per aconseguir en 2030 una societat més autèntica, humana i sostenible.Com a mostra del nostre compromís, hem escrit aquest article dirigit a les nostres empreses i organitzacions en què plantegem algunes de les nostres reflexions i propostes per contribuir a les ODS, com ara:

El veritable repte dels ODS no està en els nostres discursos, …, ni en els nostres informes de reporting; l’autèntic desafiament rau en … realitzar, de forma decidida i valenta, una profunda transformació en les nostres maneres de fer les coses , per construir una cultura empresarial [radicalment] responsable, com a garantia essencial que estem sent coherents entre “el que diem” i “el que fem” per contribuir a l’agenda 2030 “.

Pots llegir aquí l’article, publicat a Diario Responsable: https://diarioresponsable.com/opinion/27659-y-si-integramos-de-verdad-los-ods-en-nuestros-sistemas-de-gestion