connexions

Marcel CanoMarcel Cano

“Si ens la prenem seriosament, l’ètica pot ser un factor de transformació social, cultural i personal”.

Llegir entrevista

 

Miquel FortunyMiquel Fortuny

“La cultura ètica contribueix al compliment normatiu. Guanyar o estalviar diners a costa d’incomplir la llei no pot considerar-se ètic”.

Llegir entrevista 

 

Albert CañigueralAlbert Cañigueral

“La societat de les pròximes dècades dependrà de les tecnologies digitals i cal avaluar el seu ús de manera crítica i constructiva posant límits on sigui necessari”.

Llegir entrevista

 

Amaia Remírez i Raúl de la Fuente

“El cinema crea i reforça valors i hi ha aquí una gran responsabilitat ètica que pertoca als autors i productors. Totes les arts narratives que es creuen en les nostres vides ens van conformant, des dels contes que ens llegeixen a la infància fins a les sèries que devorem d’adults”.

Llegir entrevista

 

Jesús VilarJesús Vilar

“Incorporar l’ètica en la presa de decisions significa mirar la situació des del màxim de mirades, tenir en compte la perspectiva de la persona afectada i mantenir una actitud de diàleg i de voluntat de construcció”.

Llegir entrevista

 

Silvia AgullóSílvia Agulló

“L’ètica repta a les organitzacions a innovar per tal de poder donar resposta i anticipar-se a les expectatives ètiques, socials i ambientals dels seus diferents grups de interès”.

Llegir entrevista

 

Begoña RomanBegoña Román

“L’ètica és una actitud crítica, reflexiva, que des de certa distància de la realitat té un veritable desig de transformar-la i millorar-la”.

Llegir entrevista

 

Inés García-PintosInés García-Pintos

“La gestió ètica és, per la seva pròpia naturalesa, una funció holística i transversal i tots els departaments de l’empresa han d’estar implicats”.

Llegir entrevista

 

Joan SegarraJoan Segarra

“El moment de canvi que estem vivint al conjunt de la societat, a les empreses i a les organitzacions socials, demana propostes que apostin a fons pels compromisos”.

Llegir entrevista

 

Juliana VilertJuliana Vilert

“El concepte d’ètica de la responsabilitat radical suggereix la idea d’aquella vocació de comportament orientada de forma substancial a l’altre”.

Llegir entrevista